*
2012-03-06_snickers_joancollins_672x372

Nem csak hisztis díva vagy, de öreg is!

Ugye emlékeznek a Snickers reklámra Betty White-al? Ugyanolyan hangulatú mókás reklám készült az idén Joan Collins főszerepléssel. Itt viszont nem az energiátlanságot és a gyengeséget mutatják be, hanem a rossz kedvet, a hisztériát és a pofátlanságot. De elég megharapni egy Snickerst és máris lenyugszol.

Két kérdésem jutott eszembe:
- ugye előzőleg a kedves Betty White alakította az öreget. Most Joan Collins alakítja az öreget? Ajaj! Pardon! Hogy mertem olyat mondani, pedig ő annyira fiatalnak néz ki még! Itt csak kizárólag a hisztist alakítja!
- az édesség evéstől lenyugszik az ember? Igazán? A cukor nem fogja buzdítani a hisztis ember természetét? És valóban az éhségtől és kimerültségtől lesz az ember hisztis? Nálam ez nem akadályozó tényező, sőt a cukor jobban fokozza a dívaságot!

A másik idős színész a reklám végén Abe Vigoda volt Betty White mellé. Persze rá kevesen emlékeznek. Idén az új reklámot Stephanie Beacham zárja le. Ő is, akár Joan Collins a Dynasty-ben szerepelt.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>