*
2014-04-05 20.28.21_672x372

Élvezzük ki az új metrót amíg még szűz!

Azok a hosszú, színes, végtelen homogén vagy díszített absztrakt felületek tetszenek a legjobban az új M4 metró megállókban. Persze ez jellegzetes minden modern gigantikus építészetben (nem mindegyik tartom szépnek) és főleg betonból van, de az tetszik benne, hogy üres, hogy nem szúrja ki a szemem valami rondaság és tudok gondolkodni.


Érezzük jól magunkat ezekben az üres terekben. Mert nem fog sokáig tartani. A jelenlegi állapotában ezek a megállók nincsenek felkészülve plakátozásra (vagy lehet, hogy másképp fogja megoldja a BKK és partnerei?). Se kis méretű, se nagy méretű kész hirdetési felületeket nem találhatunk. Ennek biztos van valami oka. És biztos van valamilyen terv is. Ami biztos, az az, hogy nem lesz választásunk. Akár finanszírozható más forrásból, akár nem, biztos, hogy bevezetik.
Az új metró kocsikban előre be voltak építve a hirdetési felületek (üresek voltak nyilvános induláskor), ugyanúgy néztek ki, mint az M2-es vonalon. Persze már az első-második héten felragasztották a hirdetéseket.

Úgyhogy szeressük a látványt (bármit gondolunk róla) amíg nem fog így kinézni:

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>